SKV

Enkursikärlek.se
Webbplats för En kurs i kärlek. (Det är numera tillåtet med å ä ö i webbadresser men många webbläsare varnar ändå för detta. Klicka då på "ignorera".) Här finns även en sökfunktion som gäller både för den här webbplatsen och för enkursikärlek.se.Facebook - enkursikarlek

En Facebookgrupp där du kan föra en dialog med oss på Stiftelsen, och med andra läsare av En kurs i kärlek.


Andra FB-grupper: EKIK (ACOL), En ny värld

Mirakelordboken

Håkan Björklundstyrelseledamot här på Stiftelsen, har för sin egen skull men också som en hjälp för andra intresserade, sammanställt en omfångsrik ”ordbok” med centrala ord och uttryck ur En kurs i mirakler (inklusive urtexten) och En kurs i kärlek, tillsammans med egna reflektioner och kommentarer. Mirakelordboken är i pdf-format, och kan läsas med de flesta typer av webb-läsare. Sök i ordboken via en rullande innehållsförteckning (oftast en ikon för detta längst upp till vänster).Mirakelkalendern

Lars Gimstedt, medlem i styrelsen här på Stiftelsen, har sammanställt en webbplats med citat från Bibeln, En kurs i mirakler och En kurs i kärlek. Han har tagit bibelcitat som anges av Svenska Kyrkan, ett för varje helg under kyrkoåret, och sammanfogat dessa med citat från EKIM och EKIK, citat som ibland är samstämmiga med Bibeln, ibland står i motsatsförhållande till den. 
Nätverket En kurs i mirakler
En ideell förening för de som är intresserade av En kurs i mirakler.
Nätverket brukar ha två medlemsträffar per år på olika kursgårdar i Sverige.


Nätverket EKIM
Facebookgrupp

***

A Bridge
En bok skriven av "Friends of both Courses", och som beskriver hur A Course of Love relaterar till A Course in Miracles.


Acourseoflove.org

Huvudwebbplats för A Course of Love. Här finns information både om kursen och om Mari Perron, "första mottagare" av kursen. Här finns även sökverktyg, videoklipp, berättelser om översättningar till olika språk m m.


Centerforacourseoflove.org

På den här webbplatsen finns mera material kring A Course of Love. Här finns ett sökverktyg som gäller för både A Course of Love och A Course in Miracles.


Facebook - ACOL

Facebooksida för A Course of Love


Mariperron.com

Mari Perrons webbplats


Takeheartpublications.org

Huvudwebbplats för Take Heart Publications, utgivare av A Course of Love.


Utdrag ur ACOL, de 24 första kapitlen.

Inlästa av Mari Perron. Förordet inläst av Glenn Hovemann, förläggaren.


YouTube - Mari Perron

Mari Perrons egen Youtubekanal


Dela med andra . (Klicka på länken om du inte ser delningsknappar till vänster eller längst ned på denna sida.)