SKV

Klicka på bilden för att läsa / ladda ned / lyssna på olika utdrag.


Utdragen finns också att köpa som häftade böcker.


HÄFTAD, samlingsvolym med mjuk pärm.
(Innehåller tre böcker - Kursen, Avhandlingarna och Dialogerna.) Läs om EKIK enkursikärlek.se. Köp via Amazon.se*.


INBUNDNA, tre separata böcker, hård pärm:
Bok 1 - Kursen
Bok 2 - Avhandlingarna
Bok 3 - Dialogerna


Kontakta oss så ombesörjer vi ditt köp för Amazons pris + 50 kr, inkl frakt *.


LJUDBOK är under framtagning. Lyssna på de sex första kapitlen: ekik.se/om-ekik/utdrag.


E-BOK i MOBI-format (för Kindle e-boksläsare).
Köp på Amazon.comPris c:a 100 kr.


E-BOK i andra format: Ett paket med tre olika format - EPUB, MOBI och PDF. Klicka på PayPal-knappen för att betala och ladda ner paketet.

Pris 150 kr


När du klickat på PayPal-knappen, kan du antingen logga in på ditt PayPal-konto, och ser då detta, eller välja att betala utan PayPal-konto och i stället fylla i dina kortuppgifter, varvid du ser det här. När du har gjort betalningen kommer du automatiskt, inom c:a 10 sekunder, till en nedladdningssida. Om du inte gör det, skrolla ned på Paypal-sidan med betalningsinformationen och klicka på "Gå tillbaks till handlaren".

Du kommer också att få ett mejl som innehåller en länk till nedladdningssidan. Spara gärna detta mejl, för då kan du i framtiden ladda ner EKIK igen ifall du förlorar dina e-böcker. Du kan även ladda ner alla eventuella nyutgåvor av EKIK, för dessa ingår i priset.


-------------------------


* En kurs i kärlek finns att köpa på många ställen, men priset varierar ganska mycket (flera hundra kronor) mellan olika bokhandlare, både fysiska och på nätet. Eftersom boken trycks som print-on-demand på Amazon, är Amazons pris det lägsta, och leveranstiden också kortare. Med "Amazon premium-konto" kan du köpa allt fraktfritt på Amazon.se. Men, t.o.m. Amazon själva kan ha olika pris och erbjudanden på sina olika nationella nätbutiker, så kolla gärna amazon.de och amazon.com också.


Dela med andra . (Klicka på länken om du inte ser delningsknappar till vänster eller längst ned på denna sida.)